keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Hankintoja ja kuulumisia

Viiime viikon neuvolassa oikein päivittelimme yhteen ääneen miten hyvin olen voinut ja miten kaikki on mennyt niin kivasti. Ei olis kantsinu. Perjantaina tuli sellainen pieni kohtaus töissä. En tajunnut mitä se oli, pyörrytti ja hikoilutti ja selkään sattui menkkamaisesti ja vatsassa tuntui oudolta jne jne. Vatsassa Möntti kuitenkin oli koko ajan oikein tyytyväinen ja mylläsi, joten en osannut huolestua sen kummemmin. Kipuilua kesti kolme tuntia, ennenkuin panadolit alkoi vaikuttaa ja jouduin lähtemään pois töistä sen kipuilun takia.

Viikonloppu meni kuitenkin hyvin, lepäilin kyllä koko sen ajan, ja vasta maanantaina aloin miettimään asiaa tarkemmin ja tajusin netin avustuksella, että se minun kohtaus olikin ihan oikeita supistuksia. Jep. Soitin neuvolaan ja he olivat samaa mieltä kertomani perusteella. Tänään onkin sitten aikaistettu lääkärineuvola, jossa katsotaan tilannetta. Saikkukorttia väläyteltiin jo, ja tämän alkuviikon olen tehnyt kotoa töitä ja ottanut rauhallisesti. Aloin miettiä viime viikon olojani muutenkin, ja tajusin, että myös tiistaina minua supisteli illalla oikein kunnolla. Enkä silloinkaan tajunnut mistä on kyse. Hieman tunnen itseni tyhmäksi, mutta onneksi tänään pääsen jo lekurille ja katsotaan mitä on tapahtunut, toivottavasti ei mitään.
Nyt kun olen melkein puoli saikulla, niin on aikaa esimerkiksi blogille, joten vihdoinkin seuraa kuvia!

Tässä ensin hieman kirpparilöytöjä:Ja sitten hullaannuin "hieman" alennusmyynneissä, joten mukaan lähti seuraavia:Ja tietenkin ne kiesit:

Kuvat on otettu meidän suuren suuressa eteisessä, mutta johon, yllättävää kyllä, mahtuu kiesit! Laitoin lattialle suojaksi Ikeasta ostetun muovisen levyn, joka on tarkoitettu työtuolien alle, jotta lattia ei naarmuunnu. Meillä on kuitenkin ollut aina matto tuolin alla, joten levy on ollut turha. Laitoin sen eteiseen jo valmiiksi, eli näyttää siltä kuin aiotaan vaunuja säilyttää laminaatin päällä suoraan, mutta siinä onkin läpinäkyvä kalvo alla. Vaunut ei muuten enää muuta edes alakertaan pois tieltä, sillä mies katseli niitä eteisessä ja totesi, ettei niitä viedä siitä enää mihinkään. Meillä on nyt sitten vaunut käyttövalmiudessa jo 25. raskausviikolla. Ilmeisesti vaunut muistuttaa miestä tulevasta ja hän halusi pitää ne lähellä. Aika suloista.

1 kommentti:

  1. Oi, miten upeita vauvanvaatteita ja vaunut! Onko nuo Briot?

    Meilläkin kihlattuni haluaa pitää vauvanvaunut olohuoneessa (eteiseen ei mahdu) ja kiikuttelee niitä silloin tällöin. Suloista! Itselläni on laskettu aika 19.6, eli perässä tullaan! Niin, ja meidän vaunut on seisseet tuossa jo viikosta 21... :)

    VastaaPoista