tiistai 11. tammikuuta 2011

Neuvola vol 3

Neuvolassa käyty ja kaikki hyvin. Tämä oli nyt sitten se kolmas käynti ja viikot 23+1. Kolmen viikon päästä on lääkärineuvola ja siitä neljän viikon päästä (30+2) on sitten seuraava. Todella huojentavaa, että jo kolmen viikon päästä pääsee seuraavaan neuvolaan, ja sitten taas menee vain muutama viikko seuraavaan. Ja sitten ollaankin jo viikoilla 30 jotain, jonka jälkeen on kahden viikon välein neuvolat.

Tässä tietoja neuvolasta:
Paino +596g/vko (ja jouluna tuli todellakin syötyä, onneks edellisellä kerralla +13g/vko)
Verenpaineet 121/72
B-Hb 112 (ja rautaa täytyy alkaa syömään nyt sitten samantien)

Onneksi oli oma täti paikalla eikä mikään sijainen, hieman erilainen käynti oli nimittäin kyseessä kuin edellisellä kerralla. Tällä kertaa käynti kesti 45 minuuttia, ja kun se sijainen oli siellä, niin koko homma kesti 15 minuuttia. Eli hieman ehkä eri tavalla käytiin asioita läpi. Mieskin pääsi ekaa kertaa nyt mukaan ja hän oli todella todella tyytyväinen kun vihdoinkin aikataulut natsasi. Kolmen viikon päästä on lääkärineuvola, ja kätilö sanoi että yleensä siinä vielä ultrataankin, joten mies tulee sitten siihenkin mukaan.

Painoa oli tullut reippaasti lisää. Itse olin asiasta kauhuissani, mutta terkka puolestaan tosi tyytyväinen. Luulen kyllä että painonnousu hieman tästä tasaantuu, kun on päästy arjen ja arkiruokien pariin. Joulusuklaatkin on syöty, joten nyt loppui myös karkinsyöntikin arkipäivien osalta, viikonloppuna saa hieman herkutellakin.

Eilen sain jo kameran esille, ja otin kuvia hieman vaunuista ja joistakin vauvahankinnoista. Nyt vaan täytyisi jaksaa laittaa ne koneelle ja sitten tuon tänne hieman kuviakin. Masukuva otettiin myös 23 raskausviikkojen kunniaksi, mutta mielestäni muutosta viikkoon 21 ei ollut tapahtunut juurikaan. Katsotaan jos sellaisenkin saisin tänne vielä jossakin vaiheessa.

lltapäivällä vuorossa kidutusta hieronnan muodossa, eli perinteinen hieroja-käynti odottaa taas. Viimeksi huusin siellä ääneen kirosanoja, ja hieroja vaan naureskeli, että harvoin saa niin hyvää palautetta työstään. Ihan koko aikaa en kyllä huutanut, mutta jotkut kohdat oli kyllä tosi tosi kipeitä, ja hieman niitä ärräpäitäkin silloin lenteli. Katsotaan miten kaunista kieltä tänään tulee käytettyä. Hieronta on ollut yks parhaita etuja työnantajallani, eli Kela-korvauksen jälkeen jäävästä osuudesta työnantaja korvaa kuittia vastaan vielä 50%. Itselleni jää siis maksettavaksi vain 10e/45 minuutin hieronta. Ja sen kyllä kärsii maksaa, vaikka sitten siitä kidutuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti