maanantai 13. joulukuuta 2010

Puoliväli häämöttää

Aika on kulunut taas hurjaa vauhtia ja seuraavana viikonloppuna onkin jo puoliväli raskaudesta ohitettuna. Katselin tuossa hieman tuohon blogini sivustaan laitettuja päivämääriä, ja aika monet niistä on jo ohitettu. Seuraava olikin unirytmin kehittyminen 19.12.2010 alkaen, mikä on aika jännittävää. Eli tarkoittaako se sitä, että jatkossa voisi vetää jotain johtopäätöksiä vauvan liikkeiden perusteella siitä, miten hän tulee sitten keväällä pitämään meitä hereillä. Täytyypä hieman tutkia sitä asiaa. 

Muuten ei ole mitään ihmeellistä tapahtunut. Kävin lastenvaatekirppiksellä, eli Jyväskylän Seppälässä sijaitsevalla Vekaratorilla, josta muutamia pieniä vaatteita taas tarttui matkaan. Huusin myös huutonetistä pinnasängyn, joka on ihan Ikean Leksvik, perussänky siis, josta saa pohjan kolmeen tasoon ja sängyn laidan irti. Olisin varmaan ostanut sen muutenkin, mutta sitten löytyi vielä huutonetistä hyvä yksilö ja edullisesti, niin mikäs siinä. Tällä viikolla saadaan siis pinnis kotiin. 

Olen alkanut nyt myös enemmän päästä kiinni tähän vaunujen maailmaan, ja tässä on mietinnässä olevia vaihtoehtoja:

Gesslein Future: Kokoontaitettuna pieni, ja vaihdettavat etupyörät tuovat paljon vaihtoehtoja.

Gesslein Swing: Superpienet kokoontaitettuna, eikä tartte irrottaa mitään, negatiivista se ettei ole mitään vaihtoehtoja renkaisiin, joten näppäryys kaupungissa arveluttaa.

Teutonia Spirit: Pienet kokoontaitettuna ja ovat kolmipyöräiset, mikä ainakin minua (miehestä en ole niin varma) kiehtoo todella paljon.

Vieläkin näistä mun suosikki on nuo Teutonia Spiritit, joten vaan tuo kolmipyöräisyys kiinnostaa. Ja vissiin toimii ihan hyvin lumellakin, jota näyttää nyt vuodesta riippumatta tulevan ihan urakalla. 

Mutta onhan tässä hetki vielä aikaa. Tämän päivän agendalla onkin enemmän nuo vauvavakuutusasiat, sillä menemme vierailemaan vakuutusyhtiöön, josta kyselemme hieman lisätietoja. Vakuutus on meille jokatapauksessa hankinnassa, niin paljon kehuja olen siitä kuullut, mutta nyt vain täytyy päättää että mille firmalle siirrytään.

2 kommenttia:

 1. Kiitos mielenkiintoisesta blogista, jo jonkin aikaa olen tätä lueskellut:-)

  Itsekin odotan esikoistani viikoilla 22+3, ja melkeinpä kaikki tärkeimmät jutut on jo hankittu vauvalle:-) Vaunuasiassa päädyimme miehen kanssa Oran yhdistelmävaunuihin, Jovi Aireihin, tosi hyviltä vaikuttavat!

  Vekaratori on itsellekin tullut tutuksi, sieltä löytää hyvin vauvanvaatteita ja vieläpä siistejä ja todella edullisia, samoin kuin Seppälän kirpputorimarketilta ja Silinteristä:-)

  Tsemppiä raskausaikaa ja onnittelut lähenevästä puolivälistä!:-)

  VastaaPoista
 2. Hetkinen meni ennenkuin pääsin vastaamaan, joulunpyhien sukuloinnista johtuva nettikatko on vihdoin ohi. Mutta siis mikäs se "Silinteri" on? Ollaan ihan uusia jyväskyläläisiä, joten hieman jäi tuo kiinnostamaan, kun en ole tuohon sanaan vielä törmännytkään.

  VastaaPoista