torstai 21. lokakuuta 2010

10 + 5

Niin ne vaan viikot menee eteenpäin, ja tuntuu siltä ettei itse ehdi mukaan ollenkaan. Olo on mitä parhain ja vatsa on kasvanut taasen. Työkaverit töissä, nyt jo myös miehet, katselevat ihan avoimesti vatsaani, jota yritän kaikenlaisilla huivi-villatakkiviritelmillä piilotella. Mutta siinähän siis katselevat, en aio kommentoida heille mitään kuin vasta nt-ultran jälkeen. Minulla on ollut koko ajan valtava turvotus iltapäivisin, ja jo viikolla 7 eräs kollega kysyi minulta olisiko minulla jotain iloisia perheuutisia kerrottavana. No ei ole. Ei ihan vielä.

Mutta vielä viikko ja yksi päivä tätä jännitystä on siis luvassa, eli se odotettu nt-ultra on ensi viikon torstaina aamupäivällä. Kovasti pelottaa, mutta olen tavallaan huojentunut, sillä nyt olemme jo paljon pidemmällä kuin edellisessä, keskenmenoon päättyneessä raskaudessani. Jotenkin myös tuo vatsan kasvaminen lupailee ainakin omassa mielessäni hyvää... Ei kai se vatsakaan kasvaisi, jos ei joku siellä sisällä kasvaisi myös...?

Selälle tarkoitettu Anita BabyBelt saapui viime viikon perjantaina, ja ainakin lenkillä ja silloin kun tietää joutuvansa seisomaan kauan, on vyöstä apua. Istuessa en sitä ole oikein osannut pitää, se jotenkin painaa alas niin paljon. Täytyy kokeilla myöhemmin, kun on isompi maha, jos se vaikka sitten istuisi paremmin. Tilasin vyön käytettynä jonkin keskustelupalstan myynti-ilmoituksen perusteella, ja hienosti toimi kaupankäynti. Tämän lisäksi tilasin turvavyönalentimen huuto.netin kautta, myös käytettynä, ja sitä odotan saapuvaksi myös tällä viikolla. Eli jonkinlainen äidin varustelu täällä on nyt menossa.

Selkävaivat saivat viime viikkoisesta hieronnasta todella paljon helpotusta, ja tällä hetkellä tilanne on kaikinpuolin hyvä. Selän lihasten vahvistamiseksi etsin kaikenlaisia odottaville suunnattuja liikuntajuttuja. Kaupunki näyttää järjestävän täällä odottavien kuntojumppaa keskiviikkoisin ja torstaisin vesijumppaa. Molemmat kuullostavat oikein sopivilta, ja taidankin pyrkiä ensi viikon torstaista lähtien (mikäli kaikki on hyvin ultrassa) alkamaan käyttämään näitä kaupungin tarjoamia liikuntamuotoja hyödyksi. Kovasti olisin halunnut mennä kansalaisopiston järjestämään odottavien joogaan, mutta ryhmä oli jo täynnä. Mutta ehkäpä sinne sitten kevätpuolella, täytyy vaan olla nopeampi sen ilmoittautumisen kanssa.

Kovasti odottelen jo lauantaita ja taas uuden raskausviikon aloittamista... Eli ihan pian alkaa päivät 11 + eli se 12. raskausviikko.

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva päästä kommentoimaan! Olen blogiasi seurannut viime viikosta lähtien, eli bongasin sen melkein heti kun aloitit. Meillä tullaan kuukautta jäljessä, mutta perässä kuitenkin. ;) Odotellaan juuri ensimmäistä neuvolakäyntiä.

    Toivottavasti selkäoireesi helpottavat pian! Ja hyvä että edes joihinkin asentoihin on apua tuosta tukivyöstä.

    VastaaPoista
  2. Nyt pitäisi tosiaan kommentoinnin onnistua kun muutin asetuksia hieman sallivimmiksi.

    Tervetuloa Äni seurailemaan odotusta, ja onnea omaan odotukseesi!

    VastaaPoista